Just Married DJ Set

Uiteraard met de gezelligeheid van DJ Bas

De “Just married” DJ Set is een zeer grote DJ set waar we alles uit de kast halen om van de zaal een ware discotheek te maken. Achter de DJ staat een 6 meter lang zwart decor. Hieraan bevestigen we vier maal bewegend licht.

Om er een persoonlijke touch aan te geven maakt DJ Bas speciaal voor jullie twee banners met jullie namen erop, waar nu “just Married” staat, staan dan jullie namen.

Tenslotte kleden we de zaal aan met verschillende uplights en/of aircones om in de juiste sfeer te komen.

Deze set is ideaal in grotere zalen. Tevens is deze set zeer geschikt om een zaal die net te groot is, kleiner te maken.

*Transport binnen Nederlands Limburg

Just Married DJ Set
Voorbeeldset met decor
Set met bewegend licht

Uitbreiding

Deze set breid je eenvoudig uit met gave extra’s
om van jouw feest een ware happening te maken.

Rookmachine
Rookmachine

Deze rookmachine is inbegrepen bij  Party 2, Party 4, Party 6 en de “Just Married” set

IMG_5138
Aircones

Extra aircones zijn bij te boeken bij elke set a €25,- per stuk.

IMG_7051
Uplights

Extra uplights zijn bij te boeken bij elke set a €25,- per stuk.

Shure
Extra microfoon

Extra microfoons zijn bij te boeken bij elke set a €25,- per stuk. Bij elke set zijn twee microfoons inbegrepen.

Elke feest is anders, iedereen heeft andere wensen. Daarnaast is ook elke locatie anders, de ene locatie leent zich wel voor een grote DJ set met veel verlichting terwijl de ander zaal vraagt om meer sfeerverlichting. DJ Bas adviseert jullie graag over de show die het beste past bij jullie wensen en de locatie die jullie gekozen hebben.

Tijdens een gesprek spreken we jullie wensen door en stellen we jullie favoriete show samen. Willen jullie veel licht? Of kiezen jullie voor een kleinere setting?  In een onstspannen sfeer kijken we wat bij jullie wensen past. Een donker dansvloer trekt geen dansers aan. Daarom is verlichting wel vaak aan te raden.

Qua geluid kijken we samen set het beste past bij je wensen. DJ Bas beschikt over een geluid set die helder klinkt wanneer het volume matig is, maar ook wanneer het volume hoger staat.

Altijd de beste muziek

Uiteraard bespreken we uitvoerig alle muziekwensen.

"
Jullie feest moet een mooie avond worden. Niks mag aan het toeval worden overgelaten en aan alles besteden jullie de uiterste zorg. Iedereen moet kunnen feesten op deze avond, daarom heeft DJ Bas altijd de juiste muziek bij zich. Van de hedendaagse top 40 muziek, tot de lekkere swingende hits van vroeger. soul, rock and roll of een foxtrot. Maar ook de leukste Limburgse en Duitse hits. Uiteraard kan je uit je dak gaan op de heetste dance hits van nu. De bruiloft DJ Limburg draait wat het publiek wil horen!
DJ Bas
allround party DJ