Uiteraard met de gezelligeheid van DJ Bas

DJ Set 2

Set 2 is een uitgebreide nette DJ set. Deze set is in te zetten op vele feesten, denk een aan jullie bruiloft, jubileum of een verjaardag.

Wat kost een bruiloft DJ

Uitbreiding

Deze set breid je eenvoudig uit met gave extra’s om van jouw feest een ware happening te maken.

Rookmachine
Rookmachine
IMG_5138
Aircones
IMG_7051
Uplights
Shure
Extra microfoon

Elke feest is anders, iedereen heeft andere wensen. Daarnaast is ook elke locatie anders, de ene locatie leent zich wel voor een grote DJ set met veel verlichting terwijl de ander zaal vraagt om meer sfeerverlichting. DJ Bas adviseert jullie graag over de show die het beste past bij jullie wensen en de locatie die jullie gekozen hebben.

Tijdens een gesprek spreken we jullie wensen door en stellen we jullie favoriete show samen. Willen jullie veel licht? Of kiezen jullie voor een kleinere setting?  In een onstspannen sfeer kijken we wat bij jullie wensen past. Een donker dansvloer trekt geen dansers aan. Daarom is verlichting wel vaak aan te raden.

Qua geluid kijken we samen set het beste past bij je wensen. DJ Bas beschikt over een geluid set die helder klinkt wanneer het volume matig is, maar ook wanneer het volume hoger staat.

Altijd de beste muziek

Uiteraard bespreken we uitvoerig alle muziekwensen.

"
Jullie feest moet een mooie avond worden. Niks mag aan het toeval worden overgelaten en aan alles besteden jullie de uiterste zorg. Iedereen moet kunnen feesten op deze avond, daarom heeft DJ Bas altijd de juiste muziek bij zich. Van de hedendaagse top 40 muziek, tot de lekkere swingende hits van vroeger. soul, rock and roll of een foxtrot. Maar ook de leukste Limburgse en Duitse hits. Uiteraard kan je uit je dak gaan op de heetste dance hits van nu. De bruiloft DJ Limburg draait wat het publiek wil horen!
DJ Bas
allround party DJ