bedrijfsfeest DJ Limburg

Wilt u een onvergetelijke feestavond voor uw bedrijf of organisatie?

 

“Boek dan DJ Bas op voor uw bedrijfsfeest”

 

DJ Bas op uw bedrijfsfeest

U organiseert natuurlijk niet elke week een bedrijfsfeest. Daarom is het goed te weten dat u met DJ Bas een perfecte partner in de arm neemt. Bas kan u op de juiste wijze adviseren als het gaat om geluid, licht en ander decoratie. Bas heeft inmiddels vele contacten opgebouwd in Limburg en hij kan u daarom ook in contact brengen met relevante leveranciers. Denk aan een cateraar, decoratie van de zaal en eventueel een ontwerper om de uitnodigingen te ontwerpen. DJ Bas graag met u mee.

 

Het bedrijfsfeest

In een persoonlijk gesprek bespreekt DJ Bas graag de opzet van de avond. Wat wordt er gevierd? Hoe ziet de avond er uit? Zijn er jubilarissen of andere collega’s die in het zonnetje gezet gaan worden. Wellicht begint de feestavond met een speech en wat hebben jullie daar voor nodig? DJ Bas levert alle middelen die nodig zijn voor een geslaagd bedrijfsfeest op muzikaal gebied.

Elke feest is weer uniek, en zo moet dat ook, Ik heb nog nooit twee dezelfde feesten meegemaakt, daarom is het draaien op een bedrijfsfeest altijd weer een feest voor mij.

Goed om te weten

Samen met DJ Bas stellen jullie een mooie show samen. Aangepast op het aantal gasten dat jullie bedrijfsfeest bezoekt. Wanneer de feestzaal erg groot is kunnen we er voor kiezen om op meerdere plekken in de zaal geluid te plaatsten. Dit voorkomt dat het volume aan de DJ kant erg hoog moet staan om achter in de zaal ook verstaanbaar te zijn.

Ook qua verlichting is er veel mogelijk. Een donkere dansvloer zal niet veel mensen aantrekken. Om die reden is het aan te raden een fraaie lichtshow te plaatsen. Tevens kan DJ Bas langs de muren van de feestzaal of eventueel aan de buitenkant van de locatie zogeheten uplights plaatsen. Dit geeft een zeer sfeervol effect.

DJ Bas beschikt over een KvK nummer. De facturering vindt plaats na afloop van het feest. U ontvangt een officiële factuur.

Wat vinden andere

Voor vele bedrijven heeft DJ Bas al de muziek mogen verzorgen

"
We hebben een hele mooie feestavond gehad. DJ Bas had goed in de gaten wat ons publiek wilde horen.
Sandra en Jimmy
Getrouwd in 2019
"
Wat hebben we veel gedanst allemaal, we hebben heel veel leuke reactie van onze gasten gehad... DJ Bas, dank voor de fantastische avond.
Gwen en Jeroen
Getrouwd in 2019